2018,  Cycle tour preps

#4 SHOUT OUT

Ben ik nu dakloos?

 

Tsja, als je je eigen huis verkoopt; het huis waar je in zit verkocht wordt en de relatie (met de inbegrepen woonruimte) uit gaat, kom je tot het besef dat je opeens geen eigen bed meer hebt..

..Wel een auto vol met kleding; een motor en een fiets. Top. 

Van geen huissleutel meer bezitten, naar er zes in je tas hebben rondzwerven binnen een week.

‘Oh je hebt een slaapplek nodig? Hier mijn sleutel’.
Bij laten maken? Geen probleem.
Mijn dankbaarheid voor deze mensen is groot.

Al eerder heb ik een donkere periode gehad waar ik mezelf heb gezegend met de mensen om mij heen. Zowel als mijn familie -die je gratis bij je geboorte krijgt- als mijn vrienden -de familie die je kiest- zijn de compensatie in mijn leven. 

Liefde is aandacht; enthousiasme; inzet; loyaliteit; trouw; verzorging; zelfopoffering; sympathie; vriendschap; genegenheid; speelsheid.

De liefde, bestaande uit zoveel vormen, die ik ontvang zorgt dat als het pad dat ik bewandel dreigt in te storten, zij als pilaren voor nét genoeg steun zorgen zodat ik overeind kan blijven staan totdat deze weer begaanbaar is.
(Excuses voor de minder zweverige onder ons – ik kan/wil het niet anders verwoorden) 

Maar in dit soort tijden leer je niet alleen je vrienden kennen,
ook de goedheid van de verdere kringen. 

Goedheid dat komt uit de onverwachte hoeken; een helpende hand..
Al waren het handen (meervoud) in dit geval. 

Een SHOUT OUT, mijn dankjewel, naar de helpende handen die mijn laatste maanden in Nederland (letterlijk) woonbaar hebben gemaakt. De handen die hun huis voor mij hebben opengesteld en er zo voor zorgde dat ik elke nacht een bed had om in te slapen. 

De helpende handen mij nét wat meer rust boden in een chaotische periode zodat ik rustig mijn wandelpad opnieuw kon herbouwen. 

Jullie weten wie je bent.. Jullie weten waar je huis woont 😉  

Zoals je ziet, kan ik nu nergens meer verdwalen in Rotterdam ha-ha.

Ze zeggen je krijgt wat je verdiend, en zal ik dus wel iets goeds doen om dit te verdienen. Ondanks dat hebben de afgelopen maanden mij een onwijs dankbaar persoon gemaakt en zal deze periode, inclusief haar lessen, met trots met mij meedragen.

Bedankt allemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.